Kolonilotten som Gud glömde

                                                         

Vi tog en tvåtimmars promenad idag och hittade kolonilotten som Gud glömde. Imponerande hur husvagnen kunnat sjunka så långt ner i marken.. Och ser du vad den andra bilden föreställer? Det är ju videkissar!
Fast det är kallt. 6-7 grader kallt idag och ännu kallare i kväll. Helgen har varit solig och skön. Jag har försökt följa de 2 första säsongerna av Mad Men som visats under helgen, men man kan ju inte titta på tv hela dagarna. 

Stickorna går varma, och förut i veckan hade jag ett dygns känselbortfall i en fingertopp. I eftermiddag har jag improviserat ihop en fullt fungerande häl, som antagligen inte skulle godkännas av momma eller farmor, men som fungerar alldeles utmärkt, av en 24ochett halvt-åring år 2010. En modern hälstickning skulle man nog kunna säga. Eller "Kan själv!"..

Nyårsaftonen förresten, var helt fantastisk. Intog en 3-rätters vid köksbordet, iklädd ett stycke vacker rosa klänning medan D låg i soffan.. Sen gick vi och lade oss före tolvslaget. Till och med momma var uppe längre, det vet jag eftersom jag hade en nyårshälsning inpratad på mobilsvar. Jaja, 2010 kan bara bli bättre!

RSS 2.0