Aspås vs Lund

                                                                                        

                           Aspås 26 december                                                          Lund 29 december




Årets sista dag och jag är tillbaka i Lund efter jullovet. Fredrik på jobbet påstod igår att folk frågat efter mig och velat önska mig en god jul innan jag åkte hem. Det var ju roligt att höra! Men det var då inga kunder som uttryckte någon större glädje när jag igår kväll åter fanns till beskådan på arbetet. 

Jullovet var slappt och härligt, jag har bakat tunnbröd för första gången, åkt spark för första gången på läänge, grillat korv med mamma, pappa och Sandra ute på gården hemma, gått runt i täckbyxor och tjockjacka och mått gott i kylan. Juldagskvällen på Plaza var fantastiskt rolig, trots att jag mest gick runt i min egen värld och log.. Annandagen var inte lika rolig, dock.

För att trösta mig när julledigheten var slut, åkte vi till Elgiganten och köpte en dator. Jag köpte en dator! En DELL, med ljusblått lock.. Men de hade inga matchande musar, så den är tyvärr tyvärr röd! Jag har ångrat mig flera gånger sen i tisdags, men vi ska nog komma överrens tillslut, alla tre, jag, datorn och musen.

Bilden här uppe till höger är från i tisdags när jag klädde på mig "sportkläder" och cykelhjälmen och rullade iväg på en cykeltur med min fina räsercykel. Härligt cykelväder med några plusgrader och solsken och cykelturen blev 2 mil lång. Så tråkigt bara att inte ha något sällskap på cykelturen, då D låg hemma med halsont.

Idag är det som sagt nyårsafton. D´s förkylning har nu övergått i magsjuka.. Så det blir ingen storslagen nyårsmiddag, däremot har sjuklingen lagt en beställning på fruktsallad.


Gott nytt år på er mina kära läsare!

RSS 2.0