Påsk i Jämtland

Jag och Daniel smet hem till Jämtland över påsken och överraskade våra respektive familjer med att dyka upp på hemmaplan på skärtorsdagen. Påsken hemma var underbar, men fem dagar med fullspäckat schema tar på krafterna, och inte hann jag träffa just några av mina vänner heller, så det var med blandade känslor vi kom tillbaka till Virvelvindsvägen i tisdags eftermiddag. 


Förresten är det snö här nere oxå. Igår jobbade jag på Ica några timmar, samma sak, bara en annan stad. suck.

Någon frågade

Någon frågade varför jag bakar så mycket.



Närå, det var ingen som frågade, men någon borde verkligen fråga! Tyvärr har jag väl inget bra svar.. För att ha nåt att göra på dagarna antar jag, och för att det är roligt och blir gott förstås! Nu är bara frågan vem som ska äta upp allt? Nog för att jag (och Daniel med för den delen) lätt skulle kunna kosta på att gå upp några kilo, men jag tål inte så många kakor, blir ju helt snurrig av sockret! Tur att Kristina varit här några timmar och stökat med lägenheten, hu va int storbjödn hu hell. Och det tackar jag för! Får se vilka vi ska tvinga på kakor i helgen, Leif har ju åkt hem..

Fredag idag. Blir den traditionella sopp-middan, förstås, sen Så ska det låta och kvällen avslutas med American history X. Daniel håller på och försöker göra mig lite kulturell eller nåt. Visar mig några av världens, enligt honom, bästa filmer. Ska man känna sig lite bakom om man inte tidigare sett Lock stock.., Fight club och American history? Jag vet inte, tycker livet varit ganska bra ändå, även utan dessa "världens bästa filmer". Får se vad jag tycker i morgon, när ännu en film är avklarad.

Älskade hatade helg

Helgen kommer alltid med blandade känslor. Samtidigt som det är skönt att Daniel är ledig och det är okej att bara vara, så blir jag frustrerad och rastlös och det känns som slöseri med dyrbar tid att inte göra nånting vettigt! Det är nästan så att jag längtar tillbaka till mitt jobb-tre-helger-i-månaden-liv.

Lördagen bjöd på strååålande solsken och en riktigt långpromenad. Härligt! Och många fina bilder blev det. Kolla in våren!



I lördags kväll lurade vi med oss Leif på bio, Jumper, och i söndags var vi på handboll; H43 mot Helsingborg. Lundapojkarna vann stort! Fast jag hejade mest på dom andra, dom röda, för det gick så dåligt för dom, stackarna.

På tal om godis... så upptäckte jag förra veckan att Daniel har väldigt dålig karaktär. Köpte naturgodis och hällde upp i en skål. Jag brukar äta naturgodis med vördnad för det är så dyrt, men Daniels taktik verkade snarare vara att tömma skålen på kortast möjliga tid.. Efter ett tag var jag nöjd, men han kunde inte sluta äta! Jag har tidigare sett tendenser till Daniels dåliga karaktär när vi ätit chips, men tänkt att han väger ju 30% mer än mig, så då måste han väl äta 30% mer oxå, men den här kvällen förra veckan så sa han det högt; "Jag har så dåligt karaktär när det gäller chips och godis". Typ så lät det. Och nu är jag så himla nöjd! Livet är en tävling och jag har just vunnit en gren! Jag är så bra!

Morgonpromenad

Lägger in några bilder från morgonens promenad i solen! Klev upp med Daniel vid 8, åt frukost och följde honom till hans skjuts och sen gick jag promenad en timme, kom hem, bytte om och gick till gymmet! Härlig förmiddag, flera av dom!
Förresten var det nåt slags vitt täcke på backen i morse! Snö..!



Smått och gott


Hittade härliga fina bilder från sommaren, hösten och vintern som jag inte kunde motstå att lägga upp!





                                  



                                                                
#1. Jag och Katarina, Stråket.  #2. Min fina Manta  #3. Jag och Ove  #4. Cruising i Hammarstrand 
#5. Marängsviss innan Stråket  #6. Liten död fisk i Visby  #7. Fina Visby  #8-11. Bilder från höstforum
#12-14. Nyårsafton  #15. Avsked med chokladfondue, Christine, Katarina och Emma.

Ja, det var allt gott folk! Saknar ni nån så säg till, jag lägger gärna upp bilder.


Idag har jag skrivit och skickat hela två arbetsansökningar! Nu ska jag äta lunch och vänta på att Daniel hör av sig, vi ska på stan och veckohandla! Vuxenpoäng.

Förresten! Jag vill oxå veta vilka ni är som läser mina fina inlägg!

Kraaaaam på er!


Måsvägen

Slappt är hur vi haft det i helgen! Men skönt. Daniel har suttit en massa framför datorn och fixat med skolgrejer och jag har gått runt här hemma och plockat och fixat, och läst! I fredags satt vi i soffan och kollade på Så ska det låta och umgicks lite, för ovanlighetens skull, kändes det som, och blev osams om smågrejer, som tex vem av oss som hade mest poäng. "Nä, nu ska vi vara snälla" säger Daniel och tittar uppfordrande på mig, som att det är jag som bråkar! Bara det att det är aldrig jag som bråkar, och han vet det egentligen..

Igår kväll var vi bjudna på middag på Måsvägen hos Johanna och Marcus, en klasskompis till Daniel. Det var mycket trevligt, trerätters och vin och nintendo wii blandat med mer eller mindre relevanta samtalsämnen. Det blev lite sent, dock, klockan 4 kom vi i säng och sovmorgon är inte att tänka på i den här lägenheten. Dels beror det på Daniel som vaknar mellan 7 och 8 varje morgon, oavsett veckodag och antal timmars sömn, och dels på att morgonsolen skiner in i sovrummet som en tok! Lite mysigt är det ju att vakna av solen, men inte efter fyra timmars sömn. Tur i oturen kan man ju i alla fall säga idag, då det faktiskt fanns en anledning att kliva upp tidigt; Vasaloppet. Tog med täcke och kudde till soffan och låg där och mådde gott till mitt på dan.. Aahhh, sämre kan man ju ha det.

Nu är jag själv, Daniel tog med mina halvt misslyckade, brända bär-och chokladmuffins och åkte till skolan för några timmars grupparbete. Han lovade att han inte skulle säga att det var jag som bakat dom..

RSS 2.0